Free Your Nature

Women into the Wild

- Vision Quest als spirituele groei -

The Vision Quest as spiritual growth

Verlang jij naar spirituele groei?

De Vision Quest is een oude inheemse traditie die wordt gebruikt als een ceremoniele rite of passage en als een manier om persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling te bevorderen. Het is een vorm van zelfontdekking waarbij iemand zichzelf afzondert in de natuur, om te mediteren, te vasten en te reflecteren op zijn of haar leven en doelen.

 

De Vision Quest als krachtige transformatie

De Vision Quest kan een krachtige ervaring zijn voor degenen die het aangaan. Door jezelf uit de dagelijkse routine te verwijderen en zich te concentreren op jouw innerlijke zelf, kun je dieper inzicht krijgen in jouw eigen persoonlijkheid en waarden. Dit kan je helpen om je doelen en richting in het leven beter te begrijpen en om te beslissen welke stappen je moeten nemen om hun levensdoelen te bereiken.

Inzicht

De Vision Quest wordt vaak gezien als een manier om spirituele groei te bevorderen. De ervaring van het vasten en zichzelf isoleren in de natuur kan helpen om de geest te zuiveren en je in een staat van ontvankelijkheid te brengen. Hierdoor kan je in contact komen met jouw innerlijke zelf en spirituele gidsen, wat kan leiden tot dieper begrip en inzicht in spirituele kwesties.

Uitdagende ervaring

De Vision Quest is een uitdagende en soms ontmoedigende ervaring, maar het kan ook zeer lonend zijn voor degenen die het aangaan. Door de uitdagingen aan te gaan en de tijd te nemen om diep te reflecteren, kunnen deelnemers groeien en zichzelf beter begrijpen. Als zodanig kan de Vision Quest een waardevolle tool zijn voor diegenen die op zoek zijn naar spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling.


Voel jij ook dit verlangen? Laat je dan meenemen de wildernis in, daar waar de natuur jouw grootste spiegel en leermeester is. Laat je meenemen naar jouw eigen wildernis, naar jouw eigen natuur, en kom daar wie jij ten diepste bent.

 

We bieden een Vision Quest aan in Lapland en op Kreta.

Klik hier voor Kreta

Wat ga jij doen?

Met een kleine groep (maximaal 10 deelnemers) gaan we ons overgeven aan de natuur en wat die van ons vraagt. Het ontbreken van stromend water en elektra helpt om weer voeling te krijgen met de basis van ons bestaan.

De voorbereidingsdagen gebruiken we, om je te ondersteunen in het dieper kunnen zakken in jouw intentie; waar gaat jouw Quest nu echt over, je te openen op innerlijke lagen, je te openen voor de magie van de natuur en het Vision Quest veld.

En dan ga je….. 4 dagen en 4 nachten trek jij je terug. Je verblijft op “jouw plek” met alleen een tarp, warme kleding, slaapgerei en water. Deze dagen wordt er niet gegeten. Jij laat je opnemen in de natuur. Er ontstaat ruimte voor je ziel en de natuur om tot je te spreken, om inzichten te krijgen, om delen te laten versterven die je niet meer dienen, …….. en nog zoveel meer.

Na de 4e nacht kom je ‘s ochtends terug in het basis kamp waar je jouw gift aan de wereld voor het eerst met ons deelt. De focus van de integratiedagen ligt op het verinnerlijken van jouw reis met jezelf in de natuur en je voor te bereiden op de eerste stappen in de “buitenwereld”.

Wij kijken er naar uit jou te mogen begeleiden op jouw Vision Quest, jouw reis met jezelf.
Welkom…