Free Your Nature

Experience

- van mensen die met ons mee gingen -

“Jullie waren heel zichtbaar en voelbaar en aanraakbaar (heerlijk) en dat heeft heel verbindend gewerkt en ondersteunend en inbeddend. Vanaf het allereerste moment tot het allerlaatste moment. Dat is wat mij betreft ook de basis van alles geweest.
Dat te voelen.

Dat jullie dit vanuit je zielsverlangen in de wereld (willen) brengen is ontzettend voelbaar. En geeft ook die warmte aan alles wat jullie doen en hoe jullie dat doen. Afgestemd. Dat was alles: de voorbereiding, een hele lieve zachte wasstraat van tevoren, waardoor we op het moment supreme er helemaal klaar voor waren.
Susan zei het ook vaak – ik was het steeds met haar eens: zo afgestemd, zo fijn!

En tijdens de vier dagen heb ik me niet alleen gevoeld. Dat had ook met de mensen thuis te maken – mijn verwanten – maar zeker ook met jullie. Te weten, te voelen dat jullie er helemaal waren. In verbinding, ook al zaten we een eind verderop, met ons tarpje… 

En dan terugkomen, wiebelig en kwetsbaar en rauw en dan zo ontvangen te worden met gezang en drums, die twee gestalten in het bos, die ons zo liefdevol met open armen ontvingen…

En dan niet hoeven praten. Gewoon heel zachtjes laten zakken, in ons lijf, een beetje eten, een warme sauna, honing op onze huid, honing op onze ziel … ook weer helemaal goed en totaal ondersteunend aan het proces.

Volgens mij is er ook met enige regelmaat gezegd: “Het houdt maar niet op!” Steeds weer waren we verbaasd, geraakt door weer het volgende kadootje van afgestemdheid.
Ik herinner me weer even de diepe buiging die we spontaan maakten op het eind, die zo treffend onze grote dankbaarheid uitdrukte. Ik voel hem steeds.”

– Myra –

Deze vision quest onder begeleiding van Hanna en Aniet is het grootste kado wat ik mezelf ooit heb gegeven.
 
Een vision quest, niet alleen vier dagen alleen in de natuur, niet alleen tien dagen met een groep prachtige vrouwen, niet alleen vier weken alleen op reis in Scandinavië. Maar een reis voor het leven waarin ik zelfliefde heb mogen wortelen, nog 7 jaar lang kadootjes uit mag pakken, waar ik de rest van mijn leven van mag genieten en de vruchten van kan plukken.
 
Zonder Aniet en Hanna was deze reis voor mij nooit zo waardevol geweest. Van hun leerde ik dat de liefde onuitputtelijk is, dat de verbinding energetisch zo krachtig kan zijn. Dat er geen woorden nodig zijn om ervaringen te integreren. Wat een power vrouwen, zij hebben laten zien dat kracht en liefde hand in hand kunnen gaan. Ze hebben me laten zien dat autoriteit en zachtheid naast elkaar kunnen bestaan. Ze hebben me geholpen om in verbinding te komen met de natuur en alles daaromheen. Deze twee zo afgestemde vrouwen weten ervoor te zorgen dat alles klopt. Ik voelde balans in werkelijk alles; humor, energie, rust,vertrouwen, warmte, creativiteit, veiligheid en bovenal heel veel liefde en eigenheid.
 
Recht vanuit m’n hart kan ik zeggen. Voel je maar enigszins de roep om dit avontuur aan te gaan . DOEN! Bij Free your Nature, Hanna en Aniet ben je in goede handen.
 
Dit neemt nooit iemand meer van me af.
 
Het enige woord dat nu in mij opkomt is  DANKBAARHEID.
 
– Sabien – 

“Nooit zal ik jouw echtheid, jouw geaardheid en tevens enorme liefde en compassie vergeten. Hoe jij er was in rauwe pijn en emotie, kwetsbaarheid, verwarring. Jouw wijsheid vanuit je ziel en vanuit het leven gegrepen. En wat ik bij je ervaar, is jouw echtheid en puurheid. Bijna concessieloos je pad, je waarheid volgend….ongeacht de consequenties en pijnlijke keuzes…​”

“10 dagen lang in de prachtige natuur van Zweeds Lapland. 4 dagen en nachten met niets meer dan wat water en een zeiltje, alleen met mijn intentie, diep in de bossen, omringt door het magische veld van Pahtajarvi. Dit alles onder de bezielende begeleiding van 2 prachtige vrouwen, Hanna en Aniet die garant staan voor een overvloed aan liefde, zachtheid, warmte, bedding, puurheid en absolute toewijding. Intens dankbaar, ontroert, verlicht, bezielt en verrijkt voel ik mij, om onder hun begeleiding de reis naar mijn ziel te hebben gemaakt en daarbij het grootte veld om mij heen heb mogen ervaren. Een wereld waarin alles welkom is en waarbij alles samen komt. Mijn intentie, een diep verlangen, uitgesproken en stevig ingebed. Groots in zijn, zo intens voelbaar, liefdevol omarmt en gedragen door deze twee prachtige vrouwen. Niets is meer hetzelfde. Er is bij mij een poort geopend die verder reikt dan het weten. The unknown knowns. In en in dankbaar.”

–  Maurilla –

“Jullie liefdevolle zorg en aandacht doordringt alles tot in detail. Jullie zijn echt afgestemd op wat op dat moment dienend is voor de groep, individu en vergeten daarbij jezelf ook niet. Jullie leven echt hetgeen je door wil geven. De volheid van je natuur ervaren kwam overal terug. Alle zintuigen zijn geprikkeld door verrukkelijk eten, stilte, delen, vuur, aanraking, als onderdeel van de natuur om ons heen.  Die bedding in de dagen rond en tijdens de quest heeft me echt de ruimte gegeven mezelf te zijn, met een diepte die ik niet eerder heb ervaren. Mijn eigen pad lopen, eigen keuzes maken en tegelijk diep verbonden zijn.

Terugkomen vanuit de quest met meer basis en vertrouwen in mij, moed keuzes te maken om mijn pad stapje voor stapje al zoekend te lopen. De begeleiding van Hanna en Aniet was (en is) goud waard. Een bedding in genieten, overgave en aankijken wat zich aandient. Ze leven het ook voor: hoe dienend te zijn aan het proces van anderen en tegelijk afstemming te hebben op zichzelf om dienend te kunnen blijven.”

– Susan – 

“Nu 2,5 week weer terug, in het “gewone” leven

Gevoed, geopend, trots en herboren. 

Onder de indrukwekkende begeleiding van Hanna en Aniet heb ik dit kunnen doen 

To the point, hartverwarmend, lachend en huilend hebben ze mij en de andere vrouwen begeleid. Begeleid naar daar waar nodig, voor mij was dat de diepte en de grootsheid van mijn Ziel ervaren, zodat ik haar roep kon horen. 

De veilige bedding, die zij creëren, waardoor ik vol vertrouwen de Quest inging en als herboren terugkeerde naar het basiskamp. Voel jij ook de roep van je Ziel of gewoon een vette Ja?! 

Ik zeg: “Ga met ze mee, gun jezelf deze krachtige en prachtige ervaring!”

De ervaring heeft mij verrijkt, doen groeien naar mijn weten, mijn Ziel. Vol goede moed ga ik verder met integreren en uitpakken van het kado dat ik mezelf gunde door mee te gaan naar Lapland en mezelf ten diepste te ontmoeten

Women into the Wild…

Ik zeg DOEN!”

– Petra –

“Ik ben pas 2,5 week thuis van de Vision Quest in Lapland met Hanna en Aniet. Het voelt nu al zo transformerend. Een diepe reset vanuit mijn ziel. Voor life, zo voelt het nu. Er is iets open gegaan, op haar plek gevallen wat zo groots en tegelijk zo klein voelt. Het mag allemaal nog verder landen, uitpakken…

Lapland was magisch. De oer oude grond. De mannelijke dennebomen en de vrouwelijke berken. De Rendieren die precies op het juiste moment zich laten zien. Vele stenelijke voorouders om overheen te lopen, op te rusten en van te genieten als uitzicht. 

En Hanna en Aniet, ladies jullie waren GOUD waard met jullie waarachtigheid, ogen scherp als havikken. Jullie zagen alles, lieten de momenten niet liggen. Steunden ons en duwden ons waar nodig om door de processen heen te gaan. Om ten volste de Quest te beleven zoals deze bedoeld is. Geen gesaboteer meer mogelijk, wel welkom met alles omringt door zoveel liefde van jullie!

Als je de roep voelt, ga het doen. Ik geloof echt dat de wereld er anders uit kan zien als er meer mensen de Quest doen. Voelen hoe het is om minder nodig te hebben, je laten voeden door de natuur en door alle shit heen je essentie terughalen.

Ik zeg doen. Als ik het kan kan jij het ook ❤ “

– Chandana Maaike –

“Wat ik van jullie kan leren is trouw zijn aan mezelf en ongeacht de soms moeilijke consequenties.
​Je hart en zielepad volgen..”

“Tijdens mijn Vision Quest heb ik Aniet ervaren als hoeder van het Licht in de duisternis. Door haar aanwezigheid en Zijn creëert ze een liefdevolle, veilige omgeving waarin je helemaal mag zijn met alles wat er is…”