Free Your Nature

Women into the Wild

- Vision Quest voor vrouwen | Lapland -

About the Vision Quest

Sta je op een kruispunt in je leven en wil je de weg van je hart (weer) vinden? Wil jij samenvallen met je eigen natuur?
Laat je dan meenemen de wildernis in, daar waar de natuur jouw grootste spiegel en leermeester is. Laat je meenemen naar jouw eigen wildernis, naar jouw eigen natuur, en kom daar wie jij ten diepste bent.

Laat ons je meenemen in een Vision Quest, een ritueel dat door de tijden heen in inheemse bevolkingsgroepen wordt gebruikt om een levensfase af te ronden en in te luiden, te markeren. Een transformatie proces, diepgaand tot in je DNA.

Dat proces is als de verandering van de rups tot de vlinder. De cocon waar alles achter blijft van de oude wereld, terwijl het nog niet zeker is wat zich in het nieuwe bestaan gaat ontvouwen. Het is de plek van overgang, tijd van wachten en niet weten.
De rups die in de cocon wacht, helemaal wordt afgebroken en zich laat vormen, totdat het tijd is zich te ontpoppen tot vlinder. Hij heeft daar te blijven, zonder hulp van buitenaf.

We bieden een Vision Quest aan in Lapland en op Kreta.

Er lijkt geen einde te komen aan deze dag, geen einde te komen aan al die regen. Ik ben boos, welke gek gaat er vier dagen in de regen zitten voor een beetje zelfliefde? Ik krijg de uitnodiging om nog meer te verstillen, in mezelf te keren. Overgave…

Play Video

Lapland

De wildernis in Lapland wacht op jou, diegene die de roep van de ziel hoort. De roep om je terug te trekken uit het dagelijkse leven en de wildernis in te gaan. Jezelf over te geven aan één van de krachtigste rituelen ooit.

4 dagen en 4 nachten van jouw kostbare bestaan te offeren in dienstbaarheid aan jouw ziel. In de dagen voorafgaand aan je vertrek naar “jouw plek” in de wildernis verblijven we in basic robuuste blokhutten in het Vision Quest gebied, 111 km boven de poolgrens in Zweeds Lapland.

 

Wat ga jij doen?

Met een kleine groep (maximaal 10 deelnemers) gaan we ons overgeven aan de natuur en wat die van ons vraagt. Het ontbreken van stromend water en elektra helpt om weer voeling te krijgen met de basis van ons bestaan.

De 4 voorbereidingsdagen gebruiken we, om je te ondersteunen in het dieper kunnen zakken in jouw intentie; waar gaat jouw Quest nu echt over, je te openen op innerlijke lagen, je te openen voor de magie van de natuur en het Vision Quest veld.

En dan ga je….. 4 dagen en 4 nachten trek jij je terug. Je verblijft op “jouw plek” met alleen een tarp, warme kleding, slaapgerei en water. Deze dagen wordt er niet gegeten. Jij laat je opnemen in de natuur. Er ontstaat ruimte voor je ziel en de natuur om tot je te spreken, om inzichten te krijgen, om delen te laten versterven die je niet meer dienen, …….. en nog zoveel meer.

Na de 4e nacht kom je ‘s ochtends terug in het basis kamp waar je jouw gift aan de wereld voor het eerst met ons deelt. De focus van de integratiedagen ligt op het verinnerlijken van jouw reis met jezelf in de natuur en je voor te bereiden op de eerste stappen in de “buitenwereld”.

Wij kijken er naar uit jou te mogen begeleiden op jouw Vision Quest, jouw reis met jezelf.
Welkom…

Verblijf

Het verblijf op Pahtajärvi (voorbereidings- en integratiedagen) is in robuuste blokhutten op basis van vol-pension en gedeelde slaap-blokhutten.
Pahtajärvi ligt in de Wildernis van Noord Zweden. De dichtstbijzijnde grote stad is Kolari.

Women Into The Wild

– Vision Quest Lapland voor vrouwen –

Data:

  • Aankomst 18 augustus 2024
  • Vertrek 28 augustus 2024

Investering:

  • Vision Quest € 1.825,- incl. vol-pension, excl. reis naar Pahtajärvi

Aanmelden:

  • Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging per mail, inclusief factuur.
  • Als je de aanbetaling hebt gedaan, is jouw plek gegarandeerd.
  • De specifieke bepalingen in de algemene voorwaarden zijn van toepassing.