Free Your Nature

Magical Hike

- tijd voor jou in contact met de natuur -

Over de Magical Hike

Vanuit beweging in de rust, vanuit de rust in beweging. Jij in verbinding met de natuur. Vanuit beweging zakken in jouw diepere lagen van magie. Uit je comfortabele leven, uit jouw comfortzone stappen. Jezelf tegenkomen met de natuur als spiegel. Stap na stap je laten verwonderen……steeds dieper. Steeds meer samenvallen met de magie van het landschap. Steeds meer samenvallen met de magie in jezelf.

Deze Hike is geen uithoudingstocht. We gaan op pad met een lichte “day-pack”, gevuld met voldoende water, eten en extra laag kleding. In een rustig tempo lopen we door de bergen ons openend voor de magie.

Later meer...

Omdat we graag met een gedegen en goed uitgewerkt aanbod komen, vraagt de organisatie van deze magische hikes nog wat meer tijd.

We hebben meerdere plekken in Europa op het oog om prachtige hikes te gaan organiseren. We zullen routes aanbieden van meerdere dagen, waarbij we de natuur in zijn verscheidenheid zullen omarmen. 

Mocht je interesse hebben. Laat dan vrijblijvend je gegevens achter. Dan benaderen we jou zodra we meer informatie kunnen verstrekken.