Free Your Nature

Nature Retreat

- tijd voor jou in contact met de natuur -

Over de Nature Retreat

Ben jij diegene die er even tussenuit wil? Wil jij weer de rust en ontspanning in jezelf voelen? Vertragen, zakken en ontspannen in samenspel met de natuur? De rauwheid en de elementen van de natuur ervaren, om daarin te voelen hoe klein en groot je tegelijkertijd kunt zijn.
Ga dan met ons mee op een van onze Nature Retreats.

Magisch Bretagne

Daar waar de woeste zee op de rotsen beukt, de wind je soms van je sokken blaast, de schone lucht je longen vult. Waar het water rijst en daalt als nergens anders in Europa. Bretagne met z’n rijke historie en magische plekken.

Je hoofd leeg laten waaien door de zachte bries of de stevige wind. Je huid laten strelen door de najaarszon of de miezerregen. Te rusten op een rotsblok en je gedragen voelen door de kracht van het Bretonse landschap. Wandelen tussen de getijden door naar kleine eilanden.

Wat ga jij doen?

Wij nemen je graag mee in een “slow-and-easy” retreat in Magisch Bretagne. Waar je op alle fronten bourgondisch kan genieten van de kracht van de natuur, de rijkheid aan kleur, de magie van Bretagne en heerlijk eten. We nemen je graag mee naar magische krachtplekken om nog dieper te kunnen ontspannen en op te laden.

Iedere dag zullen we een programma aanbieden, waarin het contact met de natuur en de magie centraal staan. Wandelen naar één van de kleine eilandjes, een bezoek aan Huelgoat, wandelroutes langs de Côte Sauvage, uren doorbrengen met rusten op de rotsen en staren over de woeste zee. Schelpjes zoeken en je verbazen over de kleurenpracht van de zeebodem. Een stiltedag halverwege de week, om nog dieper in jouw eigen rust te kunnen landen. 

En stel je je dan voor dat je na een fikse wandeling kunt aanschuiven aan tafel. Een tafel gedekt met Bretonse oesters en wijn, een biologische maaltijd en een verrukkelijk toetje. Dat alles met uitzicht op de oceaan! 

Mocht je daar nog niet voldoende aan hebben, dan kun je optioneel (tegen bijbetaling) nog een sessie bij Aniet en/of Hanna bijboeken.

Deze week is er geen haast. Het tempo ligt laag. Daar waar we in het dagelijkse leven juist worden opgeslokt door afspraken en drukte, mag jij deze week volledig genieten, tot rust komen en weer inspiratie opdoen. Jij gaat opgeladen weer huiswaarts.

Verblijf

Het verblijf in Portsall is in een heerlijk huis aan het strand op basis van volpension en gedeelde slaapkamers.
Portsall ligt in het westelijke “storm gebied” van Frankrijk. Daar waar Frankrijk het diepst de oceaan in reikt en de natuur zichtbaar is gevormd door de kracht van alle elementen.

Magisch Bretagne 7 daagse retreat

Data:

  • Aankomst maandag 28 november 2022
  • Vertrek zondag 3 december 2022

Investering:

  • 7 daagse retreat € 950,- incl. volpension, excl. reis naar Portsall,  Frankrijk

Aanmelden:

  • Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging per mail, inclusief factuur.
  • Als je de aanbetaling hebt gedaan, is jouw plek gegarandeerd.
  • Met betrekking tot Corona en de onvoorspelbaarheid van maatregelen, hanteren in geval van die maatregelen een soepel annuleringsbeleid.
  • De specifieke bepalingen in de algemene voorwaarden zijn van toepassing.