Free Your Nature

Onze reizen

- in verbinding met wie jij ten diepste bent -

Ons aanbod in de natuur

Voel jij de roep om in een diepe verbinding met de natuur te zijn. Voel jij de behoefte om diep naar binnen te keren?
Laat ons je meenemen in een Nature Retreat, Vision Quest of een Magical Hike.

Onze missie

Het is onze missie om met de natuur als dankbare spiegel, jou terug te brengen naar wie jij ten diepste bent.

Vision Quest

Zoek jij de weg naar wie jij ten diepste bent? Dan ben je meer dan welkom op onze Vision Quest.

Nature Retreat

Alle tijd, aandacht en ruimte voor jezelf. De natuur die je spiegelt èn weer oplaadt. Ga met ons mee!

Magical Hikes​

Rugzak op, wandelschoenen aan. De magie van de natuur ervaren. Wil jij dat? Ga dan met ons mee.​

Over de Vision Quest

De Vision Quest is een eeuwenoud ritueel, waarbij je je terug trekt in de natuur. Een ritueel waarbij je 4 dagen en 4 nachten offert aan het diep contact maken met je ziel. Een levensveranderend proces, zonder inmenging van buitenaf. Geen afleiding. Alleen jij, jezelf en de natuur. Voel jij dat je op een kruispunt staat in je leven? Een diepgaande transformatie door gaat maken en wil je die markeren? Dan is de Vision Quest voor jou.

Over Nature Retreat

Ben jij diegene die er even tussenuit wil? Wil jij weer de rust en ontspanning in jezelf voelen? Vertragen, zakken en ontspannen in samenspel met de natuur? Je laten mee nemen in magie van bepaalde krachtplaatsen in de natuur. De rauwheid, de lieflijkheid en de schoonheid van de elementen van de natuur ervaren, om daarin te voelen hoe klein en groots je tegelijkertijd kunt zijn.

Ga dan met ons mee op een van onze Nature Retreats.

Over Magical Hike

Vanuit beweging in de rust, in verbinding met de natuur.  Vanuit beweging zakken in jouw diepere lagen van magie. Uit je comfortabele leven, uit jouw comfortzone stappen. Jezelf tegenkomen met de natuur als spiegel. Stap na stap je laten verwonderen……steeds dieper. Steeds meer samenvallen met de magie van het landschap. Steeds meer samenvallen met de magie in jezelf.

Deze Hike is geen uithoudingstocht. We gaan op pad met een lichte “day-pack”, gevuld met voldoende water, eten en extra laag kleding. In een rustig tempo lopen we door de bergen ons openend voor de magie.