Free Your Nature

Women into the Wild

Waarom zou ik een Vision Quest doen?

Op het moment dat je overweegt om een Vision Quest te gaan doen, betekent dat dat jij zeer waarschijnlijk op een punt in je leven staat, waarop bepaalde dingen in je leven niet helemaal lopen zoals je wil. Misschien worstel je met grote levensthema’s, misschien ben je ontevreden over je werk of over je sociale netwerk. Misschien loopt het in je relatie niet helemaal lekker meer.

In ieder geval heb je het gevoel: er moet toch meer zijn wat ik uit mijn leven kan halen.

Daarom ben jij op deze pagina terecht gekomen.

Een Vision Quest is, zoals we dat noemen, een “rite of passage”.  Een overgang van de ene situatie naar de andere, waarbij je in afzondering gaat om eens helemaal alleen met jezelf te zijn.

Tijdens een Vision Quest zonder je jezelf af voor één tot vier dagen op een plek in de natuur. Bovendien neem je alleen de hoogst noodzakelijke dingen mee, dus geen tent, geen eten en geen afleiding.

Het doel van de Vision Quest is om de tijd te nemen om volledig tot jezelf te komen en meer inzicht te krijgen in wie je bent en wat je doet. En om het oncomfortabele op te zoeken, zodat je kunt ervaren hoe je daarop reageert.

Dat brengt je heel dicht bij jezelf. Er is geen ontsnapping meer aan je innerlijke worstelingen. Ze worden helemaal duidelijk. En de natuur helpt je hierbij als directe spiegel van wat er in jou leeft. Zo binnen, zo buiten.

Wil jij helderheid over je volgende stappen in jouw leven? Dan is de Vision Quest wellicht iets voor jou.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Je bent welkom. Met alle vragen, onzekerheden en verlangens.