Free Your Nature

Women into the Wild

- Vision Quest voor vrouwen -

Wat is een Vision Quest?

Een Vision Quest is een oude ceremoniële praktijk die afkomstig is uit de inheemse culturen van Noord-Amerika, en die bedoeld is om spirituele en persoonlijke groei te bevorderen. Het wordt vaak beschouwd als een rite de passage en een manier om verbinding te maken met de natuur en het hogere zelf.

Tijdens een Vision Quest gaat een persoon naar een afgelegen en vaak geïsoleerde plek, zoals een bos of een berg, waar hij of zij alleen kan zijn met de natuur en zijn of haar eigen gedachten. De persoon blijft meestal een periode van 4 dagen en nachten op deze plek, waarbij hij of zij vast en mediteert en zichzelf onderzoekt.

Gedurende deze tijd kan men visioenen, dromen of andere spirituele ervaringen hebben die helpt je doel in het leven te vinden, antwoorden op belangrijke vragen te vinden, hun angst te overwinnen of zichzelf opnieuw te verbinden met hun spiritualiteit.

Traditioneel werd een Vision Quest begeleid door een sjamaan of spiritueel leider, die de deelnemer zou helpen bij de voorbereiding op de ceremonie en bij het interpreteren van de ervaringen die tijdens de Quest werden opgedaan. Wij begeleiden mensen met behulp van onze jarenlange ervaring in het Vision Quest veld.

Het is belangrijk om te onthouden dat een Vision Quest een intense en potentieel gevaarlijke ervaring kan zijn en dat het alleen mag worden ondernomen onder toezicht van een ervaren begeleider en met de juiste voorbereiding en veiligheidsmaatregelen.